Металургичната индустрия стои зад поставените искания на НПРО и всички действия за нова политика и реформи в енергетиката

БАМИ

Металургичната индустрия продължава категоричната си подкрепа и активно участие в общите действия на национално представителните работодателски организации (НПРО), включително в националния протест в София на 30 септември т.г.

Такова решение е взел на 16 септември 2015 г. Управителният съвет на Българската асоциация на металургичната индустрия (БАМИ), за което информира в писмо до БСК (представляваща БАМИ в НСТС) изпълнителният директор на асоциацията Политими Паунова.

С пълно болшинство УС на БАМИ е приел следните решения:

  1. Участие на всички фирми от металургичния сектор в подкрепа на петте основни искания от електронната петиция;
  2. Масово участие на представителни групи от фирмите-членове на БАМИ в организирания на 30 септември т.г. в София национален протест „За реформи в енергетиката“.;
  3. Уведомяване на УС на БСК, като национално представителна организация на металургичния бранш, да отстоява дефинираните в петицията искания и да продължи съвместните действия с останалите НПРО до пълно и окончателно приемане на тези искания от изпълнителната и законодателната власт.

Уверяваме Ви, че металургичната индустрия стои зад поставените искания и всички действия за нова политика и реформи в енергетиката“, се казва в писмото до БСК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *